Hvad er Dowsing

Hvad er Dowsing :


Dowsing er en spirituel teknik, der anvendes til at lokalisere grundvand , metaller, malm , ædelstene, olie , gravsteder, og mange andre genstande og materialer uden brug af videnskabeligt apparater.

Dowsing er en åndelig praksis, hvor en "Dowser" , til tider kaldet en "Vand heks" benytter metal stænger , penduler eller en Y gren til at finde genstande på afstand .

Historisk set er Dowsing (på Dansk - Kvistgang) forbundet med at finde vand , men i de seneste år har mange udøvere af den kunst hævdede , at Dowsing kan bruges til at finde skattede genstande , personer eller energi linier (også kaldet Ley linier) under jorden.

 
Hvad betyder Dowsing ?
At dowse betyder (populært oversat) at finde noget som ikke er synligt for andre ...

Dowsing er en metode, hvor folk bruger en særlig enhed kaldet en divining rod for at finde vand, mineraler og andet underjordisk materiale.
Den divining stang består af en lang pind, der er Y-formet, og den person, der holder et fast greb de delte ender, medens den aflange ende er peget mod jorden.
Grenen bevæger sig nedad eller opad uafhængigt, når personen går over jorden, hvor vand eller andet materiale er til stede.

Hvor opstod dowsing?
Denne metode har eksisteret i tusindvis af år, og den oprindelige brug blev praktiseret som spådom.
I middelalderen var dowsing forbundet med djævelen, og i 1659 blev det anset for at være satanisk.
Dowsing, som den praktiseres i dag, stammer fra Tyskland i det 15. århundrede, da blev teknikken brugt til at lokalisere metaller.
Teknikken spredte derefter til England med tyske minearbejdere, der kom til England for at arbejde i kulminerne.


Dowseren går med sin Y-formede kvist og søger efter vand eller mineraler

Copyright @ All Rights Reserved

Dowsing.dk
John Sebastian Maj
Skyttehusvej 15, Skivholme
8464 Galten


Kontakt:

Mail:
jsmaj.dk@gmail.com

Mobil:
+45 2613 7555

Bank: CoopBank

6620 0002653791